Agron Berisha – Vetem 5 Minuta

Lam

E bukur simpatike je

Sol
t'gjitha ti i ke

Fa.......................................Lam
plotesoma deshiren vetem 1 here

Lam
miss te quajne ne shkolle

Sol
e dime edhe ne

Fa
nuk eshte kompliment

Fa.............Lam

po gje e vertete

Sol.....................Lam
ty cdo kush te enderron

Sol.....................Lam
ty cdo kush te deshiron

Do................Sol

Vetem 5 minuta

Lam
dhe jo me shume

Do..................Sol
plotesoma deshiren

Lam
te jesh me mu

Do.............Sol....Lam
jeta kalon si nje lume i shpejte

Do.............Sol............Lam
plotesoma deshiren ndonjehere