Yll Limani – Lart Mbi Yje

Capo 1 fret. For strumming patern contact me
The rest of the song is the same

Tabbed by:DRIO ORA(Driant Sahatqija)

C G
Të kanë lënduar të kanë vrarë,
Am
Të kanë gënjyer të kanë sharë
F
Sa netë pa gjumë me lot në sy
C G
Të premtuan dashurinë e te
Am
falën tradhëtinë
F C
Sa plagë në zemër i ke marr?
G
Më jep një shanc , më jep një shpresë
Am
E kurrë më vetëm nuk do jesh
F C
Ditët pa të, me re me shi
G
Le të jemi të pa ndarë
Am
Ky qytet le të digjet zjarr
F C
Kur të na shohin ne bashkë !
G
Le të jemi bashkë
Am
Le të ikim larg
F
Le të jemi vetëm unë dhe ti
C G
Le të jemi bashkë
Am
Le të ngjitemi lart
F
Lart mbi yje vetëm unë dhe ti