Elita 5 – Harroje vetmine

A
Nese sonte ndihesh vetem
F#m
Dhe ke frike te shohesh endrra
Bm
Shuaj driten, ndize zemren
E
Do t’me gjesh ti mua brenda

(Strofa 2 vazhdon me te njejtat akorde…teksti nuk po me kujtohet)

D A
Dhe lindi kenga e dashurise…..
D A E
Kjo kenge….

A E
Kjo kenge per ne, mbetet kujtim (vazhdojne akordet e strofes)