Florian Kavaja – Ti po më mundon

‘TI PO MË MUNDON!

Part 1

Mi- Do+

…..Un kitaren mbaj në dor’

Mi- Do+

…..Një dit vjeshte un këndoj

Mi- La-

…..Dhe mendoj për syt e tu

Re+……… Re+ Mi-

…..Në zemër në zemër të kam këtu.

Ref:

Do+ Re+

…..Kjo zemra ime e coptuar

Do+ Mi-

…..Sonte është e munduar

Sol Re+

…..Mbase ti po më mundon

Do+ Mi-

…..Por zemra ime të dashuron

( 2 herë)……dueto

Part 2

Mi- Do+

…..Iku vera erdhi vjeshta

Mi- Do+

…..Për ty vazhdoj e këndoj

Mi- La-

…..Edhe pse ndashta një dit’

Re+……..Re+ Mi-

…..Syt e tu do t’ m’ dashurojn’

Teksti: Florian Kavaja

Muzika: Florian Kavaja