Ilirët – RocknRoll ne Kosove

Rokenroll ne Kosove – Iliret
Am
Kam kenduar bluz dhe rokenroll
Dm
kam kenduar anembane ne Kosove
F E
kendova ne radio dhe tv
Am
kudo me kan prit si te pa fe

Am
Kam kenduar zerin e kam shterr
Dm
per rokenroll ktu pak kush me ka desht
F E
ne Gllogovc me mua su ben razi
Am
ne Kaqanik me quajten zhurmagji

Dm
Rokenroll per agjami
C
rokenroll per jabangji
Dm
rokenroll kush dreqin me qoj
F E C H Am
te kendoj rok ,rokenroll

Solo :
Am
Kam kenduar zerin e kam shterr
Dm
per rokenroll ktu pak kush me ka desht
F E
fillova te kendoj me qifteli
Am
ter Kosova per mua paska ni

Dm
Rokenroll per agjami
C
rokenroll per jabangji
Dm
rokenroll kush dreqin me qoj
F E C H Am
te kendoj rok ,rokenroll