B.B.POQI – Babilon

Hm
e terhiqnin aventurat dhe lojrat pa fund
G Fis
udhtimet e largta dhe fitimet pa mund
Hm
e magjepste faraoni me gjith ato magji
G Fis
enderr e saj ish babilloni dhe perendit e tij

G D A G D A
e terhiqte bota e enderrave jeta pa brenga shume
G D A G D A
i donte ditet plot me diell dhe netet pa gjume

G Hm D A
o babillon enderrat sjetojn gjithmon
G Hm D A
o babillon shpirti i saj shtegton
G Hm D A
o babillon enderrat sjetojn gjithmon
G Hm D A
o babillon shpirti i saj shtegton

Hm
e magjepste faraoni me gjith ato magji
G Fis Hm
enderr e saj ish babilloni dhe perendit e tij
G D A G D A
ajo kerkonte mbreterin e humbur ne fjal
G D A G D A
ter bota qeshet me ze por askush se ndal

G Hm D A
o babillon enderrat sjetojn gjithmon
G Hm D A
o babillon shpirti i saj shtegton
G Hm D A
o babillon enderrat sjetojn gjithmon
G Hm D A
o babillon shpirti i saj shtegton