Mihallaq Andrea – Kitare e dashur

C———————G7
A e mban ment kitare e dashur
G7———————–F
Kur dilnim te dy serenade
F————————G7 oseC ???
Sa here mbrapa vinte mandolina
G7———————C
Kendonim te tre porsi bilbila

G7——————C—————–
Dhe vashat dritaret i hapnin ngadale
C7——————-F
Degjonin kitare e mandoline a aaaaa
Dhe vashat dritaret i hapnin ngadale
Degjonin kitare e mandoline a aaaa

Ti qe tani me shikon venger
Sa here dritaren hape per mua
Nje fjale te t’thosha ti deshe
Ne gjunje ti bije athere

Dhe vashat dritaret i hapnin ngadale
Degjonin kitare e mandoline a aaaa
Dhe vashat dritaret i hapnin ngadale
Degjonin kitare e mandoline a aaaa
entiond nuk është në linjë Shto Reputacionin e entiond Raporto Mesazhe të Pahijshme Përgjigju Duke Cituar