Argjentina Ramosaj – Si shiu

Cm

Si do jetoja unë

Fm
Pa të prekur,

Cm
pa të folur, pa të parë,

Cm
Unë lutesha për ty

Fm                                           Cm
Të më kishe ti në zemër sadopak

Fm

Dhe sa herë që më takonte

Bb7
vetëm më emociononte

G
Ishte si një ëndërr

Cm
që shikoja radhë

Fm
Sepse mua s’më përkiste

Bb7                                           G             Cm
Ajo ëndërr që po zhdukej dalngadal

REF:

Fm

Si një shi ti ike

Bb7
në çdo pikë më vrisje

G                       Cm
a e mban mënd

Fm
ike ti si ike

Bb7                             G             Cm
dhe në zemër kishe akoma atë

(vazhdojne akordet e strofes)

Pse dua të them unë

sdo të dua më njeri
sa të kemë jetë
Pse dua të mendoj
dhe të krahasoj
me ty unë çdo moment

Dhe sa herë që më takonte
vetëm më emociononte
Ishte si një ëndërr
që shikoja radhë
Sepse mua s’më përkiste
Ajo ëndërr që po zhdukej dalngadal

REF:

Si një shi ti ike
në çdo pikë më vrisje
a e mban mënd,
ike ti si ike
dhe në zemër kishe akoma atë