Serenate – O moj korcare

____________________A
Ne mes te nates ne qetesi
______________A
ti ne ballkon me rrije
______________________A
Une te veshtroja me embelsi
___________E
o moj korçarja ime

A ___________________D
O moj korçare sa e bukur
___________E_________A
me ato naze porsi nuse e re
D______________ A_______E7
dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E__________A____E_____A
zemrat tona digjen flake e zjarr

___________________A
Fjalen e pare kur ma dhe
_______________A
zemren ti ma coptove
___________________A
dhe pse me ike pse me le
_______________E
ne vetmi pa dashnore

A ___________________D
O moj korçare sa e bukur
___________E_________A
me ato naze porsi nuse e re
D______________ A_______E7
dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E__________A____E_____A
zemrat tona digjen flake e zjarr