Ritfolk – Drejt fatit tim

Dm—C——Dm
O merrmë o fllad
——————–C———Dm
dhe si një gjethe lëshomë ti larg
O lërmë trishtim
më ler të endem drejt fatit tim
Dm—————C—Dm
Makina ecën me shpejtësi
Dm————-C——Dm
plepat lëmon i ëmbli fllad
Dm—————–C——–Dm
Drejt horizontit nxitoj unë tani
Dm——————–C—-Dm
ku me thërret shpirti im endacak

Fotografia e nënës në xhep
dhe një cigare e shtypur aty
O nënë po iki diku atje tej
Do te mësohem të rroj dhe pa ty

O merrmë o fllad
dhe si një gjethe lëshomë ti larg
O lërmë trishtim
më ler të endem drejt fatit tim
Gm————–
Kjo vesë e hënës
Dm —————- Dm-Am-Dm-Am-Dm-Am-Dm–C-Dm
sytë po mi lag, mi laaaag

Kjo hënë e vogël sa pika e vesës
të tjerë qytete ndriçon këtë natë
rrugë e panjohur është liria
ku më thërret shpirti im endacak

Në çdo qytet ku unë do ndaloj
vec i panjohur dua të jem
një kalimtar pa lidhje me turmën
dua qetësi, çdo lidhje më tremb

O merrmë o fllad
dhe si një gjethe lëshomë ti larg
O lërmë trishtim
më ler të endem drejt fatit tim

Kjo vesë e hënës
sytë po mi lag, m’i laaaag.

O merrmë o fllad
dhe si një gjethe lëshomë ti larg
O lërmë trishtim
më ler të endem drejt fatit tim