Elita 5 – Dua te vdes

Am
Dua të vdes
C
Dhe pse jam i ri
Dm———–F
Ndoshta kur do të dëgjosh
G————–Am
Do të qash dhe ti

Refren:
C—————Dm
Por dije se kam vdek’
——F—G—–Am
Dhe zemra mu bo hi
(G)-C——Dm
Dhe s’mendoj
F—G–Am
Më për ty

Am
Ndoshta do të gëzohesh
C
Se nga unë do të lirohesh
Dm————-F
Ndoshta do të qash
G—————–Am
Se nga unë do te ndahesh