Fisniket – Jeta Vazhdon

Gm Dis B F B
Dhe bora ngrin qytetin, askund nuk shoh njeri
Cm Gm F Dm Gm
Eci rrugve i vetem,e mendja prap me shkon ne ty
Gm Dis B B
Dhe jeta prap vazhdon, e ti me mua nuk je I
Cm Gm F Dm Gm I 2X
e pranoj se veshtire e kam, qe kur shkove e mu me le, I

ref;
F B F B
E di se dimri do te kaloj, dhe ditet e ngrohta do te vine,
Cm Gm F Dm Gm
tjeter vashe zemren ma gezon, tjeter vashe doren do te ma shtrine,…

Gm Dis B F B
I njoh lojrat e tua, shikimin tend mire e di,
Gm Dis B F B
genjen kur thua te dua, dhe kur permend dashurin,
Gm Dis B F B
Nje dite prap do te kthehesh, me bashkohesh perseri I
Cm Gm F Dm Gm I 2X
Do te me kerkosh dere me dere, sdo te jeme atehere ne shtepi I

ref;
F B F B
E di se dimri do te kaloj, dhe ditet e ngrohta do te vine,
Cm Gm F Dm Gm
tjeter vashe zemren ma gezon, tjeter vashe doren do te ma shtrine,…