Frederik Ndoci – Syte e tu

Cm
Syt’ e tu, syt’ e tu,

Me gjithë dritat që kam parë,
Fm
Me gjithë yjet rreze-ar,

Me gjithë lum-liqenet blu,
G7           Cm
Shëmbëllejnë, syt’ e tu.

Cm
Qesh atje fytyra ime,

Shket një varkë me gëzime,
Fm
Fluturon një pulëbardh,

Unë e ti të pandarë
G7              Cm
Ti deti, unë lundërtar.

G#
Ja erdhëm ne do ikim larg,
Eb
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
G7
Që tani gjokset po ti hapim,
Cm
Rrugët tona mbushen me petale.

G#
Ja erdhëm ne do ikim larg,
Eb
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
G7
Që tani gjokset po ti hapim,
G#7
Rrugët tona mbushen me petale.

C#m
Syt’ e tu, syt’ e tu,

Sa i hap më sjell behar,
F#m
I shikoj dhe mbetem djalë

Ju them se jam këtu,
G#7           C#m
Dhe qeshin syt’ e tu.

C#m
Qesh atje fytyra ime,

Shket një varkë me gëzime,
F#m
Fluturon një pulëbardhë,

Unë e ti të pandarë
G#7             C#m
Ti deti, unë lundërtar.

A
Ja erdhëm ne do ikim larg,
E
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
G#7
Që tani gjokset po ti hapim,
C#m
Rrugët tona mbushen me petale.

A
Ja erdhëm ne do ikim larg,
E
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
G#7
Që tani gjokset po ti hapim,
A7
Rrugët tona mbushen me petale.

Solo:

Dm                   Gm                            A7       Dm
e|-5–5-5–5-5——-5–6-6-5-5—6–6-6-5-5—6–6-6-5–6-5-6-5——|
B|————-8-8-6————8————8————————|
G|——————————————————————–|
D|——————————————————————–|
A|——————————————————————–|
E|——————————————————————–|

Bb
Ja erdhëm ne do ikim larg,
F
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
A7
Që tani gjokset po ti hapim,
Dm
Rrugët tona mbushen me petale.

Dm
Syt’ e tu, syt’ e tu,

Me gjithë dritat që kam parë,
Gm
Me gjithë yjet rrezeartë,

Me gjithë lum-liqenet blu,
A7           Dm
Shëmbëllejnë, syt’ e tu.

Dm
Shket një varkë,
Gm
Shket nje varkë me gëzime fluturon,
A7             Dm
Një pulëbardhë, ti deti unë lundërtar

Dm
La la la,

la la la, la, la la la,
Gm
la la la, la, la la la,

la la, la, la la la,
A7              Dm
la la laaaa, la la la laaaaa..

Dm
Syt’ e tu,
Gm
Me gjithë dritat që kam parë,
A7
Me gjithë lum-liqenet blu,
Dm
Shëmbëllejnë, syt’ e tuuuu…