Aleksander Gjoka – Ecën në shi

Re
Me floke te lagur
La
me sy te plakur
Sol
Ecen ne shi

Re
Me endrren fikur
La
Shpres e arratisur
Sol
Ti ecen ne shi

Re
Me floke te lagur
La
me sy te plakur
Sol
Ecen ne shi

Re
Me endrren fikur
La
Shpres e arratisur
Sol
Ti ecen ne shi

(refreni)(2x)
Mi
Syte e tu nuk qajne
Do
Lotet jane thare
Sol
Vajze e plakur
La
Ti ecen ne shi.

D
Naten zgjove
Sim
Kur ti thirre
Re
Deshperimi
G……………….La
Nuk ka kuptim.

Re
Merrni arin
Sim
e kesaj bote
Re
dhe me ktheni
Sol……….La
e prape rinine.

Re
Te dridhet buza
La
Nga hidherimi
Sol
Por shpreso

Re
Te kthehet mbrapa
La
Ajo qe iku
Sol
Jeten jeto.

(refreni)(2x)
Mi
Syte e tu nuk qajne
Do
Lotet jane thare
Sol
Vajze e plakur
La
Ti ecen ne shi.

D
Naten zgjove
Sim
Kur ti thirre
Re
Deshperimi
G……………….La
Nuk ka kuptim.

Re
Merrni arin
Sim
e kesaj bote
Re
dhe me ktheni
Sol……….La
e prape rinine