Kenget e Popullore

Popullore – Si dukat i vogël je

Popullore – A kane uje ato burime

Popullore – Lule Bore (2)

Popullore – Gushebardha si debora

Popullore – Lulebore

Popullore – Do marr ciften do dal per gjah

Popullore – Duam me shume ShqiperineAkorde.al - © Akordet jane prone intelektuale e autoreve.

Kontakto | Përralla dhe Fëmijët |

RSS Feed.