Serenate – Dëbora zbardhi maletë

D ————–
Debora zbardhi malete

——————– A7
dhe fushat tatepje………te

—G————-D
njer…zia me spo dali…….ne

—————-xx2223—-D
dhe rruga eshte e shkre…….te

Të thashë moj syzezë
Që të mos dashurohemi.
Dashuria është e ëmbëlë,
Po do t’na hidhërojë.
Të thashë moj syzezë
Se më s’këndon bilbili.
Se fletët zunë po bienë
Dhe po afrohet dimri.
E tash që u dashuruamë
Dhe më s’këndon bilbili.
Se gjethet zunë po bienë
Se po afrohet dimri.