Devis Xherrahu – O bilbil

O BILBIL BILBIL

Em Am
O BILBIL BILBIL
B Em
HALLIN PSE SMA QAN
Am C
AS MA FAL TI ZERIN
B Em
TI KENDOJ ASAJ AMAN
Am C
AS MA FAL TI ZERIN
B Em
TI KENDOJ ASAJ

Em Am
PSE SMI FAL TI KRAHET
D G
QE DHE UNE TE FLUTUROJ
Am Em
NATEN KE DRITARJA
B Em
Do VETE TI KENDOJ AMAN
Am Em
NATEN KE DRITARJA
B Em
Do VETE TI KENDOJ

Em Am
TRENDAFIL ME FLETE
B Em
TUNDESH I GEZUAR
Am C
EREN MBAN PER VETE |
B Em
GJEMBAT KE PER MUA |2x
Em Am D G
PSE SMI FAL TI KRAHET QE DHE UNE FLUTUROJ
Am Em B Em
NATE TE DRITARJA DO VETE TI KENDOJ