Stefi & Endri Prifti – Kacurrelja

Fillimi
Fm Fm Fm Fm

Fm A#m C# C Fm

Me vijni shoke te gjithe toge per hallin tim jo te vogel

Fm A#m C# C Fm

Kam disa dite jam tu u merzite a do te gjej ndjenja zemren

Fm A#m C# C Fm

Ne lagjen time asht nji shitore ku ka dhe karamela

Fm A#m C# C Fm

Por kryesorja asht punetorja me floket kacurela

D# Fm D# Fm

Po dredh, po dredha dredha, po si ajo ska tjera

D# Fm D# Fm

E ambel si kaaaramelja kjo vajz me kacurela

Ka disa her n shitore me shohin kinse per karamela

Por kacurelja kur te me shiqoje asdasd me gjana tjera
Ka disa her n shitore me shohin kinse per karamela

Por kacurelja kur te me shiqoje asdasd me gjana tjera

D# Fm D# Fm

Ma jep kete, ma jep ate, edhe kete edhe ate

Fm A#m C# C Fm

Kacureljaaaaaaaa

ose .. drejten met than une e di F#m-H-E-F#m