Anila mimani- E ta dish sa shumë te dua

Kapo ne fushen e 2të.
Intro: Am F C G

AM                          F
Cdo mëngjes kur diellin shoh,
C         G
Ty të mendoj
AM                F
Ti se di pa ty i dashur
C             G
jo nuk jetoj .

AM
Sonte të kërkoj
G
Ku je ?!
AM                        G
Prap të vetme mos më le ,
AM                              G
Ne këtë ëndërr që s’mbaron
F
Dhe më mundon.

AM F
Ehhh ta dish sa shum te dua
C G
Do të rrije veç me mua
AM F
Dua ti ndjej buzët e tua
C G F
Fjalët që vetëm ti mi thua (x2).

AM                                 F
I hap sytë dhe them me vete
C      G
Drita je ti
AM               F
Nuk e dua këtë jetë
C          G
pa dashuri.

AM
Sonte të kërkoj
G
Ku je
AM                          G
Prap të vetme mos më le
AM                           G
Në këtë ëndërr që s’mbaron
F
Dhe më mundon .

AM                          F
Ehhh ta dish sa shum te dua
C                         G
Do të rrije veç me mua
AM                           F
Dua ti ndjej buzët e tua
                    C     G      F
Fjalët që vetëm ti mi thua (x2).