Naim Krasniqi – Shiu i veres

C#m————————
Dyzet gersheta ti numrova
———————–F#m
dhe te ngroha n’gjirin tim
—————————G#
kur si pellumba nga shiu i veres
——————C#m
u strehuam nen cati

shiu i veres flokt mi lagu
vetem buzet mi lage ti
sa shume te doja vetem kur thoshe
t’lutem mos u ndal o shi

——-F#m————————–
shiu i veres, shi i ngroht i dashurise
——-G#——————–C#m
ma kujton ate puthjen nen cati
ooo lutjen tende aq te embel e degjoj
t’lutem bjer e mos u ndal o shi (2here)