Alban Skenderaj – Nese thua Po

Amol————————-Dmol
Nese ti me do pa asnje kusht
G ——————————– Amol
Po nese nuk me do si nje qellim
Amol ——————————– Dmol
Po nese ti me do vetem si nje njeri
G —————————- Amol
Po veten me dhuro pa hezitim

———————Dmol —– G ————— Amol
Dhe nese thua po un do jetoj vetem per ty
————–Dmol —— G —————– Amol — E
Nese thua po ne qdo qelize do jemi dyyyyyyyy

Ref:
Amol —————————————————— Dmol
Nese ti vertet mua me do ne te dy do jemi nje zemer
G ———————————————————- Amol
Nese ti vertet mua me do ne frymen tende do jetoj
Amol ——————————————————– Dmol
Nese ti vertet mua me do ne te dy do endim ne perjetsi
G —————————————- Amol
Nese ti me thua po un per ty do ekzistoj

(Ne vazhdim perseriten akordet e njejta)

Ska me shum se sa te ndjej per ty
As fjal te medha as pasuri
Por nese ti me do thjeshte per ate qe jam
Mos me refuzo se ti e di..

Qe nese thua po un do jetoj vetem per ty
Nese thua po ne qdo qelize do jemi dy

Ref:
Ref:Nese ti vertet mua me do, ne te dy do jemi nje zemer
Nese ti vertet mua me do, ne frymen tende do jetoj
Nese ti vertet mua me do, ne te dy do endim ne perjetsi
Nese ti me thua po, un per ty do ekzistoj

PO ,po , po , po , po , po …

Dhe nese thua po un do jetoj vetem per ty
Nese thua po ne qdo qelize do jemi dyyy

Ref:Nese ti vertet mua me do, ne te dy do jemi nje zemer
Nese ti vertet mua me do, ne frymen tende do jetoj
Nese ti vertet mua me do, ne te dy do endim ne perjetsi
Nese ti me thua po, un per ty do ekzistoj, ekzistoj veq per ty.