Alban Skenderaj – Ky ritëm

Fism
E ndiej ky ritem m’eshte i shfrenuar

Dhe fort deshiren ma ka Rizgjuar
Hm
Hey me vete me merr dhe mua
Fism
Lart me shtyn ti perplas une duart

Fism
Qudi dhe lodhjen e kam harruar

Kercej mbi tinguj duke shkelmuar
Hm
Hey nuk ndiej me as frymen time
Fism
Krejt i dehur ne perqafime

Fism
E ndiej ky ritem esht i shfrenuar

Dhe fort deshiren ma ka Hargjuar
Hm
Hey nuk ndiej me as frymen time
Fism
Krejt i dehur ne perqafime

CHORUS
A Fism D- E
Dhe per nat volumin e ngren Eja me mua
A Fism D- E
Nata esht veq per ne e tjeter nuk dua
A Fism D- E
Se neper nate gjej pak lirine Ritmin e ndiej
A Fism D- E
Sot nuk dua t’ia di e vetem kercej
Fism
o oooo o oooo o oooo o ooooo
Hm
o oooo o oooo o oooo o ooooo
II
Fism
E ndiej ky ritem m’eshte i shfrenuar

Dhe fort deshiren ma ka Rizgjuar
Hm
Hey me vete me merr dhe mua
Fism
Lart me shtyn ti perplas une duart

Fism
Qudi dhe lodhjen e kam harruar