TNT – Ska me shqipen tonë

intro; H Cism A H I 4x
A Gis Fis HHH A-H I 2x
H Cism A H
A e dini a e dini shqipja jon sa mir tingllon
Cism A H
me çifteli e me gitar kur nga shpirti ti këndoj
Cism
me rapsod e me roker
A Gis Fis H
o jooooo s’ka me shqipen tone I x2

H Cism A H
Ska nevoj për huazim mir e din se ësht mashtrim
H Cis A H
pun pun nat e dit kërkojn tvjetrit dhe te rrijnt
H Cism
me roker e me rapsod
A Gis Fis H
o jooooo s’ka me shqipën tone I 2x

H Cism A H
A e dini a e dini shqipja jon sa mir tingllon
Cism A H
me çifteli e me gitar kur nga shpirti ti këndoj
Cism
me rapsod e me roker
A Gis Fis H
o jooooo s’ka me shqipen tone I x2