Elita 5 – Ti e vrave dashurine

—Am————–G
Me kot ti kerkon meshire
—-Am—————–G
Dhe pse vishesh me te bardha
—-C————-G
Shpirti im me thoshte ti
-F——-G———Am—-G
Nuk je prape ajo e para
—-C————-G
Shpirti im me thoshte ti
-F——-G———Am—-G
Nuk je prape ajo e para

——Am—————G
Tash vjen edhe ti me lutesh
—Am—————-G
Kerkon falje hic pa turp
-C———–G
Nuk e di ku merr guximin
——F——-G——–Am
Qe serish kthehesh tek une

C———G———Dm
Se ti e vrave dashurin
——–F—-G——-C
Edhe shkove pas nje horri
C———-G————–Dm
Paqe mes nesh s’mund te shtine
——F——-G–C (ne persertije mbaron ne Am e jo ne C)
As ushtaret e UKFOR-it (x2)

Se ti ndjenjat e tua I nxorre
Mall pa vlere ne treg te zi
Dashuria humb kuptimin
Kur hyn zemra ne llogari

Jo jo nuk po ti dua
Lotet e rene ti shoh ne sy
Se ka vajza plot tetova
E nuk mbahem veç me ty