Elita 5 – Na ish njehere

Em Am

Na ish dhe nje vajze

B Em

Tani nuk eshte me

A#m Am

Ndoshta diku puthet

C B

A ndoshta diku fle

Em Am

Na ishin edhe dy sy

B Em

tani nuk me shikojne

A#m Am

ndoshta diku puthen

C B

ndoshta diku lotojne

G D

Keshtu na shkon rinia

C Em

Si iken nje pranvere

G Am

dhe mbetet vec te themi

B B

Na ish, na ish njehere