Asgje Sikur Dielli – Ma lehte pa dhimbje

Am  B7
A thu eshte ma leht pa dhimbje
Em
A thu ma bukur pa lote
Am B7                      Em
A thu ti ke me u kthye dhe prap me qene na te dy
Am B7                    Em
A thu eshte fati i tille thuej gjithmone me vujtje
Am  B7                        Em
A thu´e ti do t´me kthehesh dhe prap me qene na te dy

Intro

Am  B7
Ndoshta t´atille e kam fatin
Em
Ndoshta gjithmone me vujtje
Am  B7
Ndoshta ti kurre sdo t´me kthehesh
Em
Edhe kjo ngjan ne kete jete

Am B7
Cdo gje kalon ne jete
Em  C
At´her dhe dielli kur te lind
Am B7
Mbas diellit prap shi do te kete
E
keshtu eshte ne te vertete

Am  B7
Ndoshta t´atille e kam fatin
Em
Ndoshta gjithmone me vujtje
Am  B7
Ndoshta ti kurre sdo t´me kthehesh
Em
Edhe kjo ngjan ne kete jete

Am B7
Cdo gje kalon ne jete
Em  C
At´her dhe dielli kur te lind
Am B7
Mbas diellit prap shi do te kete
E
keshtu eshte ne te vertete

Intro

Am  B7
Ndoshta me asht fati i tille
Em
Ndoshta gjithmone me vujtje
Am  B7
Ndoshta ti kurre s’ke me u kthye