Gjurmet – Ne tren per Prizren

intro
C

se di a ju kam treguar
C                            F

e kam ni kang o shum te mir

C                            F
o plot uzdaj por me nje gir

C                             F
e me se miri e kendoj dhe

Am                  G
e percjellin mir

C                           F
e kam ni kang o pa mahi

C                           F
o edhe peja o e ka ndi

C                       F
ne lan e ne qarshi

Am            G

e ne dardani

Am                                  G
skam lan vend o pa e permend

Am                            C
dashuris o i kam lan vend

Am                           G
dashuris o i kam lan vend

Am                          C
o ne tren per Perezeren

Am                             G
e mua njeher ma ka then nje plak

Am                                  C
kenga halleve u ben lak

Am                                 G

kenga halleve u ben lak

Am                                   C

o se jeta nuk eshte kajmak

Am                             G
o nuk eshte kajmak

e kam ni kenge o pa e tepurar
eshte e lehte per ta kenduar
ne mahall nuk eshte nje thmi qe nuk e di.

e kam ni kang o pa mahi o tan KOSOVA
o e ka ndi e me se miri e kendoj dhe e percjellin mir .

skam lan vend o pa e permend dashuris o i kam lan vend dashuris o i kam |
lan vend
o ne tren per Perezeren
e mua njeher ma ka than nje plak kenga halleve u ben lak
kenga halleve u ben lak
o se jeta nuk eshte kajmak
o nuk ehste kajmak (2*)…