Ritfolk – Enderroj

MI+————La-
Sa dua të jem larg
———MI+——-La–
larg mërzitjes pa kufi
——SOL+———-DO+
sonte do këndoj për ju
——–MI+——–La–
ju që njihni veç qetësi

Kënga ime ngjitet lart
atje lart në qiellin blu
ju o yje më besoni
kënga ime është për ju

Ëndërrat ndjekin njëra – tjetrën
ëndërrat jo nuk kanë mbarim
ju o yje më dëgjoni
tek ju prehet shpirti im

REF:
————FA+–
Sa herë ju pyes:
–Re—–MI+——-La–
“Yje, sa larg jeni ju?”
——–FA+———Re-
Ju më duket sikur thoni:
—–MI+————-La-
“Fluturo në qiellin blu!”
———–FA+——–Re-
Sa do të doja në ktë natë
——-MI+———-La-
këngën time mos ta mbyll
———-FA+——–Re-
dhe të ngjitem atje lart
———MI+———La-
e të kthehem në një yll

Sa dua të jem larg
larg mërzitjes pa kufi
sonte do këndoj për ju
ju që njihni veç qetësi

REF:
Sa herë ju pyes:
“Yje, sa larg jeni ju?”
Ju më duket sikur thoni:
“Fluturo në qiellin blu!”

Sa do të doja në ktë natë
këngën time mos ta mbyll
dhe të ngjitem atje lart
e të kthehem në një yll

Sa herë ju pyes:
“Yje, sa larg jeni ju?”
Ju më duket sikur thoni:
“Fluturo në qiellin blu!”

Sa do të doja në ktë natë
këngën time mos ta mbyll
dhe të ngjitem atje lart
e të kthehem në një yll