Francesk Radi – Zemer e lodhur

Intro: Abm – Abm* – C#m* – Abm* -Abm X2

Abm
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
Abm
Perpara rruga e gjate rruga e gjate

Abm
E lashe qytetin mbushur plot me zog te vrare
C#m
Trishton nje peme e thate dhe bari i gjate

Abm C#m
Sa me ka plakur kjo dhimbje e gjate
Abm F#
Qyteti dukej si gjethe e thare
E Eb7
Ai sot me trishton mallin e pare me kujton, me kujton

Abm
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
Abm
Perpara rruga e gjate rruga e gjate

Abm
Qyteti mbeti pas me shpresen qe genjen
C#m
Kjo kohe gjithcka rremben gjithcka qe gjen

Abm C#m
Zemra e lodhur nuk di c`te thote
Abm F#
Qyteti shkoi iku mbeti larg
E Eb7
Mbi shpirtin tim renkon malli i pare me mundon

REF:
Abm F#
Eja prane me thot pylli dhe ne emer me therret
C#m Abm
Zile e gjelber e natyres zlie e gjelber plot me jete
Abm F#
Do te cirrem do te clodhem neper ferr e neper bar
C#m-Eb7 Abm
Si nje zooo-ooog pyllin do marr

Solo:
Abm Ab C#m
e|—————6-4-7——————6-7-4—–4-4-5-5-4-5-4-11-9-12–|
B|-4-4-5-5-4-5-4———-4-4-5-5-4-5-4———————————-|
G|———————————————————————–|
D|———————————————————————–|
A|———————————————————————–|
E|———————————————————————–|

Eb7
e|-12-11-9-11-9-7-9-7-6—-7-6-4-6–7-4———————————-|
B|———————————————————————–|
G|———————————————————————–|
D|———————————————————————–|
A|———————————————————————–|
E|———————————————————————–|

Abm
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
Abm
Perpara rruga e gjate rruga e gjate

Abm
E lashe qytetin mbushur plot me zog te vrare
C#m
Trishton nje peme e thate dhe bari i gjate

Abm C#m
Sa me ka plakur kjo dhimbje e gjate
Abm F#
Qyteti dukej si gjethe e thare
E Eb7
Ai sot me trishton mallin e pare me kujton, me kujton

REF x2:

Abm F#
Eja prane me thot pylli dhe ne emer me therret
C#m Abm
Zile e gjelber e natyres zlie e gjelber plot me jet
Abm F#
Do te cirrem do te clodhem neper ferr e neper bar
C#m-Eb7 Abm
Si nje zooo-ooog pyllin do marr

Abm Abm* C#m*
e|—–4——-7——-9————–|
B|—–4——-9——-9————–|
G|—–4——-8——-9————–|
D|—–6——-6——-11————-|
A|—–6—————11————-|
E|—–4——————————Intro: Abm – Abm* – C#m* – Abm* -Abm X2

Abm
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
Abm
Perpara rruga e gjate rruga e gjate

Abm
E lashe qytetin mbushur plot me zog te vrare
C#m
Trishton nje peme e thate dhe bari i gjate

Abm C#m
Sa me ka plakur kjo dhimbje e gjate
Abm F#
Qyteti dukej si gjethe e thare
E Eb7
Ai sot me trishton mallin e pare me kujton, me kujton

Abm
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
Abm
Perpara rruga e gjate rruga e gjate

Abm
Qyteti mbeti pas me shpresen qe genjen
C#m
Kjo kohe gjithcka rremben gjithcka qe gjen

Abm C#m
Zemra e lodhur nuk di c`te thote
Abm F#
Qyteti shkoi iku mbeti larg
E Eb7
Mbi shpirtin tim renkon malli i pare me mundon

REF:
Abm F#
Eja prane me thot pylli dhe ne emer me therret
C#m Abm
Zile e gjelber e natyres zlie e gjelber plot me jete
Abm F#
Do te cirrem do te clodhem neper ferr e neper bar
C#m-Eb7 Abm
Si nje zooo-ooog pyllin do marr

Solo:
Abm Ab C#m
e|—————6-4-7——————6-7-4—–4-4-5-5-4-5-4-11-9-12–|
B|-4-4-5-5-4-5-4———-4-4-5-5-4-5-4———————————-|
G|———————————————————————–|
D|———————————————————————–|
A|———————————————————————–|
E|———————————————————————–|

Eb7
e|-12-11-9-11-9-7-9-7-6—-7-6-4-6–7-4———————————-|
B|———————————————————————–|
G|———————————————————————–|
D|———————————————————————–|
A|———————————————————————–|
E|———————————————————————–|

Abm
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
Abm
Perpara rruga e gjate rruga e gjate

Abm
E lashe qytetin mbushur plot me zog te vrare
C#m
Trishton nje peme e thate dhe bari i gjate

Abm C#m
Sa me ka plakur kjo dhimbje e gjate
Abm F#
Qyteti dukej si gjethe e thare
E Eb7
Ai sot me trishton mallin e pare me kujton, me kujton

REF x2:

Abm F#
Eja prane me thot pylli dhe ne emer me therret
C#m Abm
Zile e gjelber e natyres zlie e gjelber plot me jet
Abm F#
Do te cirrem do te clodhem neper ferr e neper bar
C#m-Eb7 Abm
Si nje zooo-ooog pyllin do marr

Abm Abm* C#m*
e|—–4——-7——-9————–|
B|—–4——-9——-9————–|
G|—–4——-8——-9————–|
D|—–6——-6——-11————-|
A|—–6—————11————-|
E|—–4——————————|