Iliret – Xhamadani vija vija

Am
Kam një lot pikon si ar
Am
se me shekuj jam shqiptar
Am                   Dm
e kur malet i mbloj bora
F       G       Am
për atdhe kangës ja mora
Am                   Dm
e kur malet i mbloj bora
F       G       Am
për atdhe kangës ja mora

———————————-

Am             Dm
Xhamadani vija vija
F      G         Am
ësht Kosova o ësht Shqipnia
Dm
rreh si zemër çiftelia
F     G         Am
o sa e madhe ësht Shqipnia

———————————-

Am
Ësht një qiell që na bashkon
Am
e një diell që na burrnon
Am                       Dm
ësht një gjuhë që flasim tanë
F        G         Am
e një tokë që thërrasim nanë
Am                       Dm
ësht një gjuhë që flasim tanë
F       G       Am
e një tokë që thërrasim nanë

———————————-

Am             Dm
Xhamadani vija vija
F      G         Am
ësht Kosova o ësht Shqipnia
Dm
rreh si zemër çiftelia
F     G         Am
o sa e madhe ësht Shqipnia

———————————-

Am
Rrugës sime për Shqipri
Am
m’ka përcjell ai drin i zi
Am                Dm
dhe u nisa për me ardhë
F      G         Am
por si vala e drinit t’bardhë
Am                Dm
dhe u nisa për me ardhë
F      G         Am
por si vala e drinit t’bardhë

———————————-

(5 herë):
Am             Dm
Xhamadani vija vija
F      E         Am
ësht Kosova o ësht Shqipnia
Dm
rreh si zemër çiftelia
F     G         Am
o sa e madhe ësht Shqipnia