Sabri Fejzullahu – Merrma shiun e Prishtinës

 Intro: Em , Am , D.

Em D
Merrma \shiun e Prishtines
Em
Pika pika mbushe n’gote
D
Ma dergo me lotin tend
Em
Ta pij large diku ne bote

Am, Em
oooooo , pastaj Melodia C, D, dhe Em

Em D
N’kte qytet, ku shpesh bjen shi
Em
Si ta kthej serish nje vere
D
Kur te laget floku e faqja
Em
Gushes sate ti marre ere

Am , Em
Ooooo, Pastaj melodia- C, D dhe Em

Em D
Pika e lotit te ra ne faqe
Em
Dhembja jote, me dhimbi mua
D
Ku kam dhene dhimbjet e mija
Em
morra n’gjokes dhimbjet e tua

Am , Em
Ooooo, Pastaj melodia- C, D dhe Em

Em Am
Hapi krahet shpirti im
D Em
Fluturo o mbi kujtime
Am Em
S’pas kam dite, qfare bukurije
D Em
pas kam pase ne doren time
Am Em
S’pas kam dite, qfare bukurije
D Em
pas kam pase ne doren time