Serenate – Mora kitaren

D————————
Rroku rrokullisni kadet
————–A———-
beni qejfin tamam
——————-A7
Se qejfi eshte I embel
————————-D
Nuk blihet moj me para

D————-G
Se vitet ikin tutje
———————D
Dhe ikin nje nga nje
———————A
Se vajzat behen plaka
A7——————D
Rinia jo nuk vjen me