Redon Makashi – Dikur luaja me ndjenjën e saj

Intro : Dm C Bb

e|—–1——-0——1——————1——-0—-1——————-|
B|—–3——-1——3–3/5\2-2-2/3—–3——-1——3/5\3–2———-|
G|—2——-0——3——————2——-0————3–2———-|
D|-0————–3——————0————–3———-2———-|
A|——–3———————————3—————————–|
E|————————————————————————|

Dm C Bb A
Mbizotronte nje qetesi
Dm C Bb
Ne kete nate gjithçka pushonte
F A – A7
Kisha shume nevoje per te
N.C.
E ne ato çaste me mungonte

Dm(fillimi i strofes)
e|-10——8——6——5———-1———————|
B|—10——8——6——5——–3———————|
G|—–10\—–9\—–7\—–6\—2———————–|
D|——————————0————————-|
A|——————————————————–|
E|——————————————————–|

Dm C Bb A
Ne keto rruget pa njeri
Dm C Bb
Ku asgje nuk ekzistonte
F A – A7
Mu kujtua ajo vajze
A/C#-Dm Fig1
Zeri i saj kur me thonte:

Gm Dm Fig2
“Te dua shume
Gm Dm Fig3
Mos me ler vetem
Gm Dm Fig4
Kam shume frike te rri pa ty
A
eshte bote e eger”

Solo 1:
Dm C Bb A Dm C Bb C
e|——————————————————-17p15-13-15/17-20-|
B|——————————————–15~-17~-18~——————|
G|-14r12-10-14~–14r12-10–14r12-10-14r12-10——————————-|
D|————————————————————————-|
A|————————————————————————-|
E|————————————————————————-|

C F
Dhe pastaj me perqafonte
C F
Dhe pas vetes me pushtonte
A – A7
E ndjeja doren e saj
Dm C Bb
Gjithe trupin ma pershkonte
A Dm Fig1
Hej nje bote tjeter na priste me pas

Gm Dm Fig2
I kam nder mend
Gm Dm Fig5
Lotet e saj
Gm Dm A7
Dashuronte si e cmendur… si e marre

Solo 2:

F C Gm C F
e|-3/8–6p5——–5-5/6-5-6/8–6-5—5p6h5—5—————————-|
B|-5/10—–8—-8——————8——-8——————————|
G|-6/10——-5————————————————————|
D|————————————————————————-|
A|————————————————————————-|
E|————————————————————————-|

Bb C F C Bb A
e|-5———–6p5———6p5—5–5-8-8-6-5—5-6–10-12-13p12-10—/15–|
B|—8-6—6-8—–8—5-8—–8————–8—————————-|
G|——-7———–5—————————————————–|
D|————————————————————————-|
A|————————————————————————-|
E|————————————————————————-|

Bb C Dm-Dm/C
Nuk mundem ta imagjinoj
Bb C Dm-Dm/C
Se ty te kam humbur vertet
Bb C Dm Dm-Dm/C
Dikur une luaja me ndjenjen e saj
Bb C Dm-Dm/C
E sonte vuaj vete
Bb C Dm-Dm/C
Me duket se asnjehere
Bb C Dm-Dm/C
S’do dashuroj me kaq fort
Bb C Dm Dm-Dm/C
E jane kujtimet qe me shkaterrojne
Bb Gm A7 Bb
Aaaaaaaaaa…..(gjithmone)

Bb C Dm-Dm/C
Nuk mundem ta imagjinoj
Bb C Dm-Dm/C
Se ty te kam humbur vertet
Bb C Dm
Dikur une luaja me ndjenjen e saj

Tani vuaj vete

Outro :

Dm C Bb A
e|———————————————————|
B|———————————————————|
G|—–7/9\7——5/7\5——3/5\3–2/3\2——————|
D|—7———-5——–3—————-2/3\2————|
A|-5———-3————1——————————-|
E|———————————————————|

Dm C Bb Dm C Dm
e|———————————————————|
B|———————————————————|
G|—–7/9\7——5/7\5——3/5\3–2/3\2——————|
D|—7———-5——–3—————-2/3\2——-0—-|
A|-5———-3————1——————–3/5\3——|
E|———————————————————|

Fig1:

Dm
e|——————————|
B|——-3-3/5-3—————-|
G|—–2————————|
D|-0-3————————–|
A|——————————|
E|——————————|

Fig2:

Dm Gm
e|——————————|
B|—–5~~-6~~——————|
G|-7~~————————–|
D|——————————|
A|——————————|
E|——————————|

Fig3:

Dm Gm
e|——-10———————|
B|—————-11————|
G|-12b14—-14r12—-10-12——|
D|——————————|
A|——————————|
E|——————————|

Fig4:

Dm
e|——————————|
B|-13—————————|
G|—-14r12-14——————|
D|————-12—————|
A|——————————|
E|——————————|

Fig5:

Dm
e|——————————|
B|-13—————————|
G|—-14r12-14——————|
D|————-12—————|
A|——————————|
E|——————————|