Ardit Gjebrea – I thuaj jo

Intro :

Eb Ab Eb Ab
e|—————————–3—3h4/6-6–8\——————|
B|—-4—-4h6/8\–1—-4–6——————-4—————-|
G|—3———————–3———————————-|
D|————————————————————–|
A|–6———————————————————–|
E|————————————————————–|

Eb
Dhe vrapova nëpër natë

Në qytetin e panjohur ty të kërkoja
G
I humbur mes gëzimit, mallit të pafund

Me një adresë në duar

Ab Bb
Dhe yjet përgjonin pas mjegullës të fshehur
Ab Bb
Me marramëndje ndjenjash, jetë të dehur
B
Nata e ftohtë, sinjalet misterioze
Ab Bb
Nën taka prostitutash, pasione zbulon ti

Eb
Pemët e lagura anës totuarave

…spektatorë të trishtuar
G
Heshtur vështrojnë skena dashurie

…në errësirë e konsumuar

Ab Bb
Dhe më frikësoi nata e ketij qyteti
Ab Bb
Kjo gjysëm jete, jeta e një planeti
B
Një siluetë shfaqet si hije
Ab Bb
Shkujdesur jetonte një çast dashurie

B Bb
Atje dy drita krejt pa pritur ndizen
Ebm F
E pamundur, zë i njohur, qeshje e njohur
Bb
Ishe ti…

Eb Ab
I thuaj jo, të paktën vetëm sonte
Eb
…i thuaj jo
G
Po ti më bën të trembem
G7
Të ulërij të çmendem
Cm Bb Ab
Harroje veten tënde dhe mos shko
Eb
Me të mos shko

Ab Eb
Dhe mjegulla të lutet: I thuaj jo
G
Po ti me natën tretesh
G7
Jehonë e zërit mbetet
Cm Bb Ab
Rend mbas teje të t’ndalojë
Eb
Do doja të ishte ëndërr
Bb
Sikur të ishte ëndërr

Solo 1 :

Ab Bb
e|——————————-3——————————|
B|-1/3—3h4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4—-6–3————————|
G|—–5——————————————————–|
D|————————————————————–|
A|————————————————————–|
E|————————————————————–|

Ab Bb
e|——————————-3——————————|
B|-1/3—3h4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4—-6/11————————|
G|—–5——————————————————–|
D|————————————————————–|
A|————————————————————–|
E|————————————————————–|

B Bb
Atje një dritë shprese fiket
Ebm F
E pamundur, zë i njohur, qeshje e njohur
Bb
Ishe ti…

Eb Ab
I thuaj jo, të paktën vetëm sonte
Eb
…i thuaj jo
G
Po ti më bën të trembem
G7
Të ulërij të çmendem
Cm Bb Ab
Harroje veten tënde dhe mos shko
Eb
Mos shko
Ab Eb
Dhe era ulëret : Mos shko
G
Po ti me natën tretesh
G7
Jehonë e zërit mbetet
Cm Bb Ab
Rend mbas teje të t’ndalojë
Eb
I thuaj jo

Solo 2 :

Ab Eb
e|——————-8–11-13-11-13b15-13b15r13-11————–|
B|–6/8-8–6-6–8–9——————————————–|
G|————————————————————–|
D|————————————————————–|
A|————————————————————–|
E|————————————————————–|

G G7 Cm
e|-11-10-10-10-11-11/13——-13-13-13-15-15b16—15-13-13/15-11–|
B|—————————————————————-|
G|———————-12-12————————————-|
D|—————————————————————-|
A|—————————————————————-|
E|—————————————————————-|

Bb Ab Eb
e|-10-11-13-11-10————————————————-|
B|—————-11——-13——-11b13–11b13r11–8————|
G|——————-12——————————————-|
D|———————-13—————————————-|
A|—————————————————————-|
E|—————————————————————-|

Ab Eb
Dhe mjegulla të lutet: I thuaj jo
G
Po ti me natën tretesh
G7
Jehonë e zërit mbetet
Ab Bb
Rend pas teje rend të t’ndalojë
Eb Ab Eb
I thuaj jo.