Kenget e Serenata

Serenate – Himni i Dashurise (II)

Serenate – Pa dashuri pa xhelozi

Serenate – Zeshkania ime

Serenate – Dëbora zbardhi maletë

Serenate – O moj korcare

Serenate – Mikja ime

Serenate – Mora kitaren

Serenate – Himni i dashurise

Serenate – Ne moshen e dashurise

Serenate – Vemi o svemiAkorde.al - © Akordet jane prone intelektuale e autoreve.

Kontakto | Përralla dhe Fëmijët |

RSS Feed.