Ardit Gjebrea – Muret e qytetit

S I

C————-G——————Am
Mbi muret e qytetit emrin le dashuria

C————-G——————Gm
Si mbi nje kartoline ku firmos nje zemer

Am————————–G
Mesazhe anonime nen rreze hene

————F—————C
Autore te panjohur krijuan dikur

—————G
Permbi mure shkruan

—————-C
Dhe shkruan kaq shume

S II

Dhe neser kalimtaret do kerkojne te cuditur
Muret e qytetit qe nuk njihen me
Do humbin pa vetedije ne hamendje
Veten te gjejne ne nje cast intim
Muret e qytetit
Biografi e dashurise

Ref
(Kalimi nga Strofa ne refren : C | Cmaj7/B | Am )

Am—————-Em——————
Kushedi , ndoshta jetojne keto dashuri

Fmaj7————–C—————–
Kushedi , a humben larg ne pafundesi

Dm—————-F
Edhe pse vitet fluturojne

————————–G
Te njejtat fjale atje do t’mbeten

Am—————-
Te dua! Te adhuroj!

———Em—————
Neser te pres! Te dashuroj!

F——-C
Te dua! Te dua!

S III

Dhe muret e qytetit asnjehere nuk pergjigjen
Se pyetjet dhe pergjigjet asnjehere nuk takohen
Formula dashurie naten shkruar
Autore te panjohur krijuan dikur
Mijra paradokse
Me emrin dashuri

Solo

Ref.

S IV

Mbi muret e qytetit emrin le dashuria
Si mbi nje kartoline ku firmos nje zemer
Mesazhe anonime nen rreze hene
Une ty te dua , te adhuroj
Neser te pres
Te dashuroj

F–G–C——-F——-C—-F–G–C
Te dua , Te dashuroj , Te dua

Cmaj7/B |01022x|