403 – Paraja

Paraja – 403
Dm C B Dm C B
Qendroja vetëm ne dhomen time Kur ajo hyri
Dm C B Dm C B
Nga shikimi i saj Mirë kuptova se c’ka kërkon
Dm C B Dm C B
Zonje ju lutem nëse bën Qirane ta paguaj muajin tjetër
Dm C B Dm B C
Jo nuk bën, liroje dhomen, Ajo më tha
Gm A
E unë mbeta pa fjale
F C B
E kuptova një gjë me rëndësi

F Gm B C Dm C Dm
Bota nuk sillet vetvetiu Botën e sjellin parate
F Gm C Dm
Botën e sjellin parate Dhe vetëm parate (2X)

Dm C B Dm C B
Fjale te tjera me nuk prita Por se lutjet janë te kota
Dm C B Dm C B
Mora valixhen, librat dhe kitaren Mbas vetes e perplasa deren
Dm C B Dm C B
eshta vone dhe rruget jane te zbrazta sikur xhepi im
Dm C B Dm B C
bursa ende nuk me erdhi ku te shkoj

Gm A F C B
Ulem kendoj me kitar Vetvetiu doli edhe kjo,

Melodi…

F Gm B C Dm C Dm
Bota nuk sillet vetvetiu Botën e sjellin parate
F Gm C Dm
Botën e sjellin parate Dhe vetëm parate (2X)

Bota nuk sillet vetvetiu
Botën e sjellin parate
Botën e sjellin
A thua vetëm parate

Botën e sjellin parate…
…edhe gratë …