Agron Berisha – Vetem 5 Minuta

Lam

E bukur simpatike je

Sol
t’gjitha ti i ke

Fa…………………………………Lam
plotesoma deshiren vetem 1 here

Lam
miss te quajne ne shkolle

Sol
e dime edhe ne

Fa
nuk eshte kompliment

Fa………….Lam

po gje e vertete

Sol…………………Lam
ty cdo kush te enderron

Sol…………………Lam
ty cdo kush te deshiron

Do…………….Sol

Vetem 5 minuta

Lam
dhe jo me shume

Do………………Sol
plotesoma deshiren

Lam
te jesh me mu

Do………….Sol….Lam
jeta kalon si nje lume i shpejte

Do………….Sol…………Lam
plotesoma deshiren ndonjehere