Ritfolk – Parku i dhimbjeve

Akordet jane keto:
Em:022000
G”:355433
G:320033
A:X02210
D:XX0232

Em
Ka një park ku vetëm rri shikon
G”
Edhe në darkë dhimbje vathesh, togzash,
…dridhje shpirti parkun e kënaq
Em
Trotuarët tingujt vuajtjesh vallëzojnë mbi park
G”
E pas me hap një tren harresash
…mundohet të më kapë

Em G”
E në krahë kam netët
Em G”
Që ëmbël më vajtojnë
Em G”
hej park kthema vajzën
Am
Që lehtë ti këndoj

(refren)
C G
Më kan thënë se e kanë parë
C G
Mbi një lot duke qarë
C D
Dua sytë ti shoh prapë
C Am
Ti flas fjalë si i marrë

C G
Në errësirë flokët mi prene
C G
Goten time kanë lënduar
C D
Arome e vajzës po më pret
C Am
Nuk më le as për tu larguar

INTRO

Em
Para meje buzëqesh nga pas liqenit gri
G”
Unë lundroj mbi valët e ndjenjës time
…që nesër do të më ikë
Em
Mërmëritjet që vrapojnë pa mua nëpër shi
G”
Ndezin vonë në park një dritë kujtimesh
…dhe i shuajnë përsëri

Em G”
E në krahë kam netët
Em G”
Që ëmbël më vajtojnë
Em G”
hej park kthema vajzën
Am
Që lehtë ti këndoj

(refren)
C G
Më kan thënë se e kanë parë
C G
Mbi një lot duke qarë
C D
Dua sytë ti shoh prapë
C Am
Ti flas fjalë si i marrë

C G
Në errësirë flokët mi prene
C G
Goten time kanë lënduar
C D
Arome e vajzës po më pret
C Am
Nuk më le as për tu larguar