Tingulli i zjarrte – Duam te jetojme

strof:
Am F C G
Më kot unë pyes pse nuk erdhe përsëri
Am F C E
Kush ti ndali hapat, kush të tha “Mos ik!”
Am F C G
Një lajm i ditës si një krismë trëmb çdo shpirt
Am F
Bëhet zog plagosur
C E
Zemër e vrarë në shpirt

-bridge:
Am F C G
Çdo dashuri që të jetojë do ngrohtësi
Am F C E
Dhe toka s’rron pa diellin lart, pa kaltërsinë
Am F C G
Kudo të jesh o moshatar i vendit tim
Am F E
Kush vallë si ne do dashurinë

-mainref:
Am F C G
E duam jetën ndaj na lini të jetojmë
Am F C E
O mik, o vëlla pak qetësi për shpirtin tonë
Am F C G
E shtrenjta ime ti këtë mbrëmje mos mungo
Am F C E
I kam harruar përkëdheljet mos harro