Aleksandër Gjoka – Dashurisë së shkuar

Part1

La-

Syt e tu i ndesha këtë natë

La- Re-

Tek eci vetëm në mërzi, Sol Vallë a do më flisje prap?

Mi+ La-

e me veten time ndjej qudi

Part2

La-

Koha pa ne mbeti e ngarrt…

La- Re+

Unë i pafat në dashuri

Sol Sa kujtime kthehen pas,

Mi+ La+ a më sjell ndërmëndje ti tani

Ref:

Re- Sol

Jo’ si harroj unë ata sy

Do+ që më ndiqnin në çdo çast, Fa+ e çdo moment,

Re- Mi+ Skam’ harruar puthje mjalt’

La- dhe pse fshehur ne i lam diku atje’

Re- Sol

Hej’ të thërras e të mendoj

Do+ ndaj të lutem, Fa+ sot afrohu të takoj

Re- Mi+ ndonëse’ vitet ikin shpejt’ La- përse na ndan,