Ritfolk – Deshire dhe heshtje

Am G
Tej dritares është ngrohtë
Am Em
njerëz janë ulur në tavolina
Am C
qyteti nis e del prej vetes
G Am
në rrugë bredhin klube e makina

Am G
Nuk është e thënë të jem krejt i vetëm
Am Em
s’është e thënë të jem as vet’ i dytë
Am C
me miq të rastit po më mbushët nata
G Am
një vënd do gjej ku të çlodh sytë

(refren)
Am G
Kam ftohtë e s’të shoh pranë
Am
mendoj, mendoj se si
C
avujt e ngrohtë të frymës sime
G
si zogj të bardhë e të vërbuar
Am Em
mbërrijnë tek ti.

Am G
Në ëndërr vijnë e qetë këndojnë
Am
e unë, me syte pak mbyllur rri
C
kokën ngre lart, dëgjoj ngadalë
G
këngën e hënës të brishtë si zanë
Am Em
që solle ti…
————–

Am G
E di pse hesht hija ime
Am Em
e di që lotët s’flasin kurrë
Am C
prandaj dëgjoji dhe fjalët e mia
G Am
në heshtje këndojnë dhe ata si unë

Am G
Pas pak ngadalë do të iki
Am Em
që lotët të shkoj ti fshij diku
Am C
këtu pranë, mbase atje larg
G Am
pas pak ngadalë do kthehem unë

(refreni)

Am G
Kam ftohtë e s’të shoh pranë
Am
mendoj, mendoj se si
C
avujt e ngrohtë të frymës sime
G
si zogj të bardhë e të vërbuar
Am Em
mbërrijnë tek ti.

Am G
Në ëndërr vijnë e qetë këndojnë
Am
e unë, me syte pak mbyllur rri
C
kokën ngre lart, dëgjoj ngadalë
G
këngën e hënës të brishtë si zanë
Am Em
që solle ti…