Gëzim Hajdari – A thu kam harru

Intro

F#m C#m Hm C#m

F#m

Papritur u pam’

E

Tani du me t’than’

Hm C#m

I humbur pa fryme une jam

F#m

Tani prane te kam

E

Kjo ndjenje gjalle me mban

Hm C#m F#m

Pa fjale, kam mbet une krejt pa fjale.

Ref:

F#m Hm

Premtimet qe dham’ ku meten ku i lam’

E C#m F#m

Te dy mire e dime, kthim mbrapa jo nuk ka

F#m Hm

Premtimet qe dham’ ku meten ku i lam’

E C#m F#m

A thu kom harru, se jeten ta kom dhan’

F#m

Te rritur te dy

E

Sa vite kalun

Hm C#m F#m

Nisoj te du dhe me shume

F#m

Dhe pse larg ne metem

E

Ne heshtje s’e tretem

Hm D F#m

Dashnin qe dhemb cdo dite ma shume.

Ref:

F#m Hm

Premtimet qe dham’ ku meten ku i lam’

E C#m F#m

Te dy mire e dime, kthim mbrapa jo nuk ka

F#m Hm

Premtimet qe dham’ ku meten ku i lam’

E C#m D

A thu kom harru, se jeten ta kom dhan’

Gm Cm

Premtimet qe dham’ ku meten ku i lam’

F Dm Gm

Te dy mire e dime, kthim mbrapa jo nuk ka

Gm Cm

Premtimet qe dham’ ku meten ku i lam’

F Dm Gm

A thu kom harru, se jeten ta kom dhan’.

Gm Cm F Dm Gm

Gm Cm

Andrrat qe ne i thurrem ku i lam’

F Dm Gm

A thu kom harru, se jeten ta kom dhan’.

F Dm Gm

A thu kom harru, se jeten ta kom dhan’.