Minatori – Babai im

Am Dm
Babai im eshte punetor
Am Dm
i martuar, ka shtate femij
Am Dm
Banojme ne shtepi te vogel
F G Am
atje larg, ne periferi …

Vers 2

Am Dm
Perhere kokeulur, ai ec
Am Dm
kurr s’vonohet, jo nuk ngec
Am Dm
Dallaveret, nuk i don
F G Am-F-G-Em
Jeten ne sy e shikon
F G Am
Jeten ne sy e shikon …

Refrain

Dm C
Babai im, eshte punetor
Dm C G
punon ne dite nga shtate tete ore
F G
shkon dhe vjen, me biciklete..
Dm C
Babai im, eshte punetor
Dm C G
punon ne dite nga shtate tete ore
F G
shkon dhe vjen, me biciklete …

lexon Rilindjen flete per flete!

Vers 3

Am Dm
nje fatos i Marksit i varur ne mur
Am Dm
babain e pyet: A u lodhe he burre?
Am Dm
dhe keshtu u ben shume vjet
F G Am-F-G-Em
ai me te e ka nje muhabet
F G Am
ai me te e ka nje muhabet …

Refrain

Dm C
Babai im, eshte punetor
Dm C G
punon ne dite nga shtate tete ore
F G
shkon dhe vjen, me biciklete …
Dm C
Babai im, eshte punetor
Dm C G
punon ne dite nga shtate tete ore
F G
shkon dhe vjen, me biciklete …

lexon Rilindjen flete per flete!

Solo

C Dm Em G A Em
C Dm Em G A H

Refrain

Dm C
Babai im, eshte punetor
Dm C G
punon ne dite nga shtate tete ore
F G
shkon dhe vjen, me biciklete …
Dm C
Babai im, eshte punetor
Dm C G
punon ne dite nga shtate tete ore
F G
shkon dhe vjen, me biciklete …

lexon Rilindjen flete per flete!

Am Am G Am
Suggest correction What’s this?