Serenate – Himni i dashurise

LA-******************Re-
Ne bankat e shkolles moj mike
Sol+*************La-
Dy emra i gdhendem diku
LA-*************Mi+
por ti nuk e di si me ike
Mi+**************LA-
Dhe zemres i vura nje gur
LA-*************Re-
Ne u ndame ne Erresisre
Sol+*****La-
Jeta ndarje ka
La-********Mi+
Por se zemra lamtumire
Mi+********La-
Zemres nuk i tha