Kenget e Ardit Gjebrea

Ardit Gjebrea & Justina Aliaj – Ja maji erdhi

Ardit Gjebrea – Kur te jesh merzitur shume

Ardit Gjebrea – Jeto dhe jeten time

Ardit Gjebrea – I thuaj jo

Ardit Gjebrea – Muret e qytetitAkorde.al - © Akordet jane prone intelektuale e autoreve.

Kontakto | Përralla dhe Fëmijët |

RSS Feed.