Fetare – Jezus zërin për ty ngrij

Ref:
Am                 Em
Jezus zërin për ty ngrij
G                                      D
Më prit në Parajsë se tek ty po vij (2x)

Am         Em
Zoti Im ty të kan varë
              G                        D
Ai gjaku qe pikoj mua ka larë (2x)

Am
Ti më shikove
Em
Jetë më dhurove
G                                         D
Me Frymën Tënde Mua më pastrove
Am                    Em
U ula në gjunjë ,u luta për ty
G                           D
E hape qiellin dhe më shikove ne sy [ Dhe Thash “Ref” ]

Am                  Em
Drita jote me bën të shikoj
G                   D
Fryma jote me bën të jetoj
Am                           Em
Kur syt e tu shofin me gëzim
G                    D
ty të lavderoj O Zoti Im [ Dhe Thash “Ref” ]

©Jonn Sahiti – “Real Change” Created and Printed on February 2013