Alban Skenderaj – Thirrje e deshperuar

Intro:
Dm F G

Dm C Dm C G Dm

Dm A7 Dm
Ju kuptoj o njerëz qe kurrë s’ju kanë pranuar
Gm C Dm
Ju pranoj o njerëz qe kurrë s’ju kanë dëgjuar
Dm A7 Dm
Ju dëgjoj o njerëz qe zërin ua kanë harruar
Gm C Dm
Dhe s’mund t’ju harroj uuuu gjithmonë për ju kam për te kënduar
A Dm A Dm
Ju dëgjoj , ju kuptoj ju pranoj jo s’ju harroj
E C F G
Ju qe bota s’ju gëzon dhe bota ne sofrën e saj e te pasur
Një lug për ju se shtoj
A G D, F G D Dm Dm G G G
Ju këndoj zemrën ju dhuroj uuuuuuuuuuuuu
Dm G C A
Thirrje te dëshpëruar askush nuk e dëgjoi askush nuk e pranoj

Pa nisur përfundoi
Dm G C A
Libër i pashkruar askush nuk e shfletoi i lëne ne errësirë

Ku pluhuri E mbuloi Dm C Dm C G Dm
Dm A7 Dm
Edhe nj jete n edhe ne jete te gjithë luajnë për te fituar
Gm C Dm
Po veç për ju loja pa nisur ka përfunduar
Dm A7 Dm
Mos hidh një hap mos hidh një hap ujku dhembet I ka zbuluar
Gm C Dm
Mos hidhni një hap toka rreth jush është minuar
A Dm A Dm
Ju dëgjoj Ju besoj pasurin mbi varfrin jo se pranoj
E C F G
Ju qe fati ju dënoj dhe bota ne sofrën e saj e te pasur

Një lug për ju se shtoj
Dm G C A
Thirrje e dëshpëruar askush nuk e dëgjoj askush nuk e pranoj

Pa nisur përfundoi
Dm G C A
Libër i pashkruar askush nuk e shfletoi
I len ne errësirë ku pluhuri e mbuloi