Flori Mumajesi – Ta dish ti c’pesoj kjo zemer

 

 F#                                    Bm
Ta dish ti q’pesoj kjo zemer
Em
Ta tregoj une me kitar

Kur i pash dy syt e bukur
         Bm
Deri athere une s’kisha pare
              F#                 Bm
S’kisha pare, s’kisha pare

Flori:
Bm
Ato duar aq te vogla
                                  Em
Mund te luanin me kitar

Kur i puthen buzet e mia
            Bm
Leht u drodhen si ne faj
          F#         Bm
Si ne faj, si ne faj

Ref:
Bm                  F#
Me mall do ta kujtoj
Bm                     A
Ate nat jo se harroj
    G                            Bm
U vonova me the me frik
          G                    F#
Diten tjeter mos me prit
      Bm             A
Sa vite dot kalojne
        Bm            A
Ate nat jo se harroj
            G                       Bm
Dhe te qeshim un edhe ti
     G                       F#
Te kujtojme dashurin

Flori:

Ta dish ti q’pesoj kjo zemer
Ta tregoj une me kitar
Kur i pash dy syt e bukur
Deri athere une s’kisha pare
S’kisha pare, s’kisha pare

Muhallaq Andrea:

Ato duar aq te vogla
Mund te luanin me kitar
Kur i puthen buzet e mia
Leht u drodhen si ne faj
Si ne faj, si ne faj