Serenate – Pa dashuri pa xhelozi

                        Gm                  A7
Porsi qirri po me tretet jeta
            Dm
lotet e mija skane mbarrim
       E7                 A7                      
une shume kerkova por nuk gjeta
     Dm  
pak dashuri pak xhelozi….

                     Gm                      A7          
Lerrme ne prere moj te te marre
  Dm
dhe te ta heq ate merzi
E7               A7                          Dm 
na pret te gjitheve nje kryq mbi varr
A7                         Dm
pa dashuri, pa xhelozi

Pa pranvera pa gezim…
verrtitem rrugeve kot me kot
ajo qe desha me sme do
dhe kot nje tjeter sdashuron

Te pakten hidhme nje veshtrim
me thuaj ca me te vertete
se ti e di qe shpirti im
per ty u tret ne kete jete….

Te pakten falme nje shkendi
dhe te shohesh si do djeg
edhe nje mal edhe nje pyll
edhe nje pyll edhe nje det…